Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Razpis za poletne lige (prijave do 20.4.)



Kranj, 27.3.2017 - Lepo in toplo vreme nas je spomnilo, da ni več daleč čas, ko bomo lahko zaigrali na prostem. Kmalu po koncu zimske lige se bo začela poletna. Prijave zbiramo do 20.4., v ligo pa ste vabljeni vsi, ki ste že sodeloval v Gorenjskih rekreativnih teniških ligah ali pa vas je to kdaj zamikalo. Že uvodne prijave nakazujejo zelo zanimivo tekmovanje, saj se nam obeta kar nekaj novincev. Vodstvo tekmovanja si želi vsaj 10% povečanje števila sodelujočih, predvsem pa, da bi se nam pridružilo več deklet.

Sistem tekmovanja bo ostal nespremenjen, saj se je lani pokazalo, da je bolje imeti enotno ligo, kot tekmovalce deliti po starosti. Skratka, vsi ste prisrčno vabljeni k sodelovanju, prav tako bo dobrodošel vaš glas spodbude prijatelju. Če vas je teniških navdušencev v družbi več pa seveda ne zamudite ekipne lige.

Objavljeno 30. Mar. 2017 ob 10:00:12

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava